Zilady 528003 04.00425 VB, bruin

Zilady Geboortedatum: 2 maart 2004
Fokker: M.J. Romviel, Beuningen Gld.
Eigenaar: familie Smulders, Zwolle

De donkerbruine Zilady komt is in 2014 verkocht aan de familie Smulders uit Zwolle. Zij gaan recreatief met Zilady rijden en wellicht daarna op concours.
De merrie komt uit een bekendheid van de Ladyfokkerij: voormalig Nederlands Kampioene Jilady.
Zilady heeft nog nooit een keuring bezocht. Hieronder wordt informatie gegeven van de afstamming. Er is een apart fotoboek van Zilady. Foto's van Zilady zijn verder te vinden -in chronologische volgorde- in het fotoboek van moeder Jilady.

De moeder van Zilady's vader, Flemmingh foto, heeft nog 3 goedgekeurde hengsten gebracht: Gaspari I, Gaspari II en de Holsteinse kampioen Litorio. Zijn dochter Rilena (mv.Nimmerdor) werd op 16 februari 2002 in Brussel Europees kampioene rijpaarden.
Nakomelingen van Flemmingh doen het bijzonder goed in de dressuursport. In 2000 braken een aantal nakomelingen door op internationaal niveau (GP): de goedgekeurde dekhengst Krack-C foto met Anky van Grunsven, Melvin met Wim Verwimp (BelgiŽ) en Lingh foto met Edward Gal. Laatstgenoemde combinatie is de enige die momenteel met regelmaat Anky van Grunsven met Salinero weet te verslaan. Flemmingh heeft naast Krack C nog een aantal goedgekeurde zonen: Kelvin, Mooiman, Ferrari en Mount Everest (Zweden).

Afstamming
V. Flemmingh pref, v. Lacapo (V. Landgraf I), mv. Carneval (Hol)
M. Jilady keur sport (dressuur)
v. Eusebio (V. Zeoliet keur), m. Nilady keur pref
mv. Irak -- m. Dilady ster (V. Ulex keur pref)
naar de paarden van de Ladyfokkerij