De familie Romviel
De beide oudste zoons, Martien en Wilbert hebben het ouderlijk nest reeds verlaten. Zij wonen in respectievelijk Uden en Beuningen.
Aan de Oude Reekstraat in het Gelderse Beuningen bestond de familie Romviel uit Tini, Agnes en Lidwine Romviel. Op 20 juni 2009 is Tini Romviel overleden.
Naast de paarden en wat schapen, was ook Jacky prominent aanwezig, tot de bijzondere Jack Russel op 10 maart 2011 overleed.

Tini Romviel (07-12-1940)
Tini Romviel als koetsier in oktober 1988 Tini Romviel heeft inmiddels zijn werkgever, UMC Radboud Ziekenhuis (AZN) in Nijmegen verlaten. Ruim veertig jaar was hij medewerker van de Technische Dienst/Bedrijfsbureau. Tot hij in 1991, een dag na de Nationale Keuring van Basispaarden in Hengelo (Gld.), werd geveld door een hartinfarct werkte hij daar fulltime. Daarna bleef hij daar nog maar voor 20% werkzaam. Sinds 1 februari 2004 ging hij met pensioen. Op 20 juni 2009 is Tini Romviel overleden.

De paardenliefhebberij is er bij Tini Romviel 'met de paplepel ingegoten'. Thuis in Weurt Al in vroeger tijden bij zijn ouders en ook grootouders waren er trouwe viervoeters aanwezig.
In zijn ouderlijk huis aan de Jonkerstraat in Weurt was hij dagelijks met de paarden en pony's bezig. Alleen lag toen de nadruk op het werken met de paarden en niet zozeer het rijden met de paarden.
Maar het was dan ook niet gek dat hij, na zijn huwelijk met Agnes, besloot om zelf hun eigen fokkerij op te gaan zetten.
zwarte Shetlander met veulen Ze begonnen klein: met shetlandpony's. Daar werd mee gefokt en de pony's werden zowel aangespannen als (door de kinderen) onder het zadel gereden.
Maar al snel werd besloten om met het eerste warmbloedpaard te beginnen: Nilady. Het vervolg hiervan is te lezen in de achtergrond van de Ladyhoeve.
Agnes Romviel-Weijers (13-10-1941)
Agnes Romviel Agnes Romviel, geboren als één van dertien Weijers-telgen, is zeer aan haar geboortegrond gehecht. Haar geboortegrond is officieel in een ander dorp (Weurt), maar het is slechts de overkant van de straat. Deze vormt nl. de grens tussen de twee dorpen.
bont Shetlanderveulen met foxterrier Jocky Agnes werd onmiddellijk met het paardenvirus 'besmet'. Zelf startte ze overigens ook nog een fokkerij: die van foxterriers.
Agnes is de handigheid zelve: kleding maken, haren knippen, huizen opschilderen, het is zo gek niet te bedenken.

Agnes is degene die de meeste werkzaamheden verricht op de Ladyhoeve. Zij zorgt voor het voeren van de paarden en het mesten van de stallen.
Lidwine Romviel (09-03-1969)
Lidwine Romviel Lidwine rondde na haar middelbare school een tweetal opleidingen bij Schoevers af: directiesecretaresse en Europees secretaresse (ESA).
Na de HEAO Commerciële Economie (richting internationale marketing, 1992) in Arnhem, gaat zij naar de universiteit in Nijmegen. Op de KUN wordt zij doctorandus in de communicatiewetenschap (richting voorlichting en PR).
Haar loopbaan begint ze, nog tijdens haar doctorale studie, in 1995 als PR-functionaris bij Exachem/Interchem in Beuningen. Bij dit bedrijf, dat actief is in de chemische industrie, is zij vervolgens directiesecretaris en uiteindelijk commercieel manager Benelux.
Begin 1999 begint zij bij Boekhoorn M&A in Arnhem, dat zich bezighoudt met fusies en overnames.
Sinds begin 2002 is zij werkzaam voor NIM BMW in Nijmegen, als manager marketing & communicatie. Sinds eind 2006 spitste zij zich bij de gemeente Westland in Naaldwijk toe op communicatie. Eind 2010 is bij de gemeente Zevenaar aan de slag gegaan.
Daarnaast verricht Lidwine een aantal freelance-activiteiten, o.a. als journaliste op het gebied van paardensport voor dagblad De Gelderlander.
Zij heeft zitting gehad in een aantal besturen, voornamelijk op het gebied van paardenfokkerij en -sport, zoals Warmbloedpaardenfokvereniging Maas en Waal & Rijk van Nijmegen.
Martien Romviel (31-08-1966)
Marnix Romviel Juul Romviel Martien is de oudste zoon van Tini en Agnes. Hij is getrouwd met Agnes Romviel-Mulders (03-02-1965) en heeft twee kinderen: Marnix (14-01-1999), op de linkerfoto en Juul (30-12-2000), op de rechterfoto.
Deze familie Romviel woont sinds een aantal jaren in Uden.
Martien is afgestudeerd aan de HTS in Arnhem en de ingenieur is nu werkzaam bij de provincie Brabant in 's Hertogenbosch als senior milieu-adviseur.
Op de keuringen is Martien de voorbrenger van de paarden van de Ladyhoeve.

Wilbert Romviel (12-10-1967)
Zie support Ladyhoeve onder Wilbert.